Skip to content

Kickboksen Soest

Kom kickboksen in Soest en werk aan jouw persoonlijke doelen

Op zoek naar een work-out waar je jouw hele lichaam mee traint? Kom dan bij mij kickboksen in Soest! Als personal trainer werk ik in Soest en de gehele omgeving daaromheen, bijvoorbeeld in Hilversum. Bij aanvang van de training start ik altijd met een warming-up, inclusief lunges, sit-ups en burpees. Hierbij begin je dus gelijk al te trainen met je gehele lichaam en word je voorbereid op de les. Wat kenmerkend is aan mijn lessen kickboksen in Soest en omgeving, is dat ik oog heb voor ieder niveau. De lessen zijn namelijk makkelijk aan te passen wanneer dat nodig is. Voor zowel beginners en gevorderden zijn de lessen daarom uitdagend om te volgen! Zo werk je dus op je eigen niveau aan uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. En wist je dat je brein tegelijkertijd ook een work-out krijgt? Bij kickboksen is het namelijk van belang om snel bewegingen achter elkaar uit te voeren en snel te reageren. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor kickboksen in Soest en omgeving? Neem gerust contact op!

Weg met stress door te kickboksen in Soest en omgeving

Naast de fysieke voordelen van kickboksen zitten er ook mentale voordelen aan verbonden. Na het volgen van mijn lessen kickboksen in Soest en omgeving zul je merken dat je gemakkelijker stress loslaat. Veel mensen voelen zich zowel mentaal als fysiek sterker na een lesje kickboksen. En dat effect blijft niet voor een uurtje hangen, maar meestal ook nog een paar dagen erna. Zelf heb ik deze effecten al jarenlang mogen ervaren en door personal training in Soest te geven, wil ik dit jou ook gunnen! Bij mij kom je de deur niet uit zonder iets geleerd te hebben en goed gezweet te hebben. Iedere les is weer een nieuwe uitdaging om te werken aan jouw persoonlijke doelen! Neem direct contact op om te beginnen met kickboksen in Soest of omgeving!

Kickboksen Soest

Meer energie door kickboksen

Enthousiast geworden over mijn lessen kickboksen in Soest, maar zie je er tegenop om aan het einde van het uur helemaal kapot te zijn? Dan kan ik je geruststellen, want dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een les kickboksen zorgt er juist voor dat je je na de tijd heel energiek voelt. Verder zijn er ook mensen die juist beter kunnen slapen na een kickbokstraining. Dit komt omdat kickboksen je slaappatroon reguleert. Bovendien kan het een uitstekende hulp bij afvallen zijn als dat jouw persoonlijke doel is. Wil je zelf ervaren hoe het is om te kickboksen? Geef je direct op voor mijn lessen kickboksen in Soest, of informeer naar de andere locaties.