Skip to content

Hulp bij afvallen

Hulp bij afvallen van een professionele trainer

Waarschijnlijk heb je zelf al veel geprobeerd om af te vallen. Val je steeds weer terug in je oude gewoontes of wil het afvallen maar niet lukken? Dan is het tijd om hulp bij afvallen te krijgen van een professionele personal trainer, zodat je daadwerkelijk jouw doelen gaat bereiken! Het is voor velen vast herkenbaar hoe frustrerend de weg naar een lager gewicht kan zijn. Toch weet je meestal stiekem wel hoe het komt. Gedachtes als: ‘Ach, dat ene koekje kan geen kwaad’ of ‘Morgen maar een extra rondje lopen’, passeren vast geregeld de revue. Wat gaat er nu mis? Het kan erg confronterend zijn om jouw gedachtes rondom eten en bewegen onder ogen te zien. Bij het geven van mijn persoonlijke hulp bij afvallen is dit een van de eerste elementen waar ik op focus. Als personal trainer geef ik je een extra zet in de goede richting om de discipline te vinden om echt te beginnen met afvallen. Zo help ik je om uit de vicieuze cirkel te komen waarbij het maar niet lukt om gewicht te verliezen. Meer weten over mijn personal training in Soest en omgeving? Neem gerust contact met mij op!

Persoonlijke stok achter de deur van een personal trainer

Je hebt vaak niemand die tegen je zegt dat je dat ene koekje niet mag nemen. En op het moment dat je dat extra rondje wilt gaan lopen, is er niemand die je aanspoort om dat ook écht te gaan doen. Ondertussen val je niet af, maar kom je juist steeds meer aan of verandert er niets aan het getal op de weegschaal. Hoe moet je nu verder? Als personal trainer wil ik graag jouw hulp bij afvallen zijn. Hoe dan… hoor ik je denken. Afvallen is een onderwerp waar ik als personal trainer alles over weet. Niet alleen in algemene zin, maar juist hoe ik trainingsprogramma’s afstem op jouw lichaam en persoonlijke doelen. Echte hulp bij afvallen zit hem in mijn ogen in discipline en structuur. Daarbij bied ik een persoonlijke stok achter de deur, en stemmen we het programma af op jouw persoonlijke behoeftes. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om kickboksen in Soest aan je trainingsschema toe te voegen. Wil je uit die vicieuze cirkel komen? Boek direct een afspraak voor mijn persoonlijke hulp bij afvallen!

Hulp bij afvallen

Geef je mindset een enorme boost met mijn hulp

Als jij weet dat je over twee dagen gaat trainen, wil je niet dat je tegen die tijd bent aangekomen, en dus zul je dat koekje niet nemen. En als je echt serieus bent zul je die koekjes niet eens in huis halen, puur om niet in de verleiding te komen. Je wilt tegen mij kunnen zeggen dat je weer een kilo bent afgevallen in ons trainingstraject. Natuurlijk wil je laten zien dat je het kunt en wil je trots op jezelf zijn! Ik hecht er daarom veel waarde om een goede band met jou op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat je ook nog beter kan begeleiden bij het geven van hulp bij afvallen. Een goede klik met een personal trainer zorgt namelijk voor een enorme boost in je mindset om je doel te behalen. Boek direct een afspraak om gericht te starten met afvallen!