Skip to content

Personal training Soest

Personal training in Soest

Weet je met sporten niet waar je moet beginnen? Met mijn personal training in Soest en omgeving help ik jou met het behalen van al jouw gezondheidsdoelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het opbouwen van spierkracht of juist hulp bij het afvallen. Welk doel je ook voor ogen hebt, ik help je graag op de weg er naar toe. Allereerst beginnen we met je mindset, dus hoe jij naar sporten en beweging kijkt. Is het voor jou het zoveelste item dat je van je lijstje kan strepen? Zie je er tegenop om er steeds weer aan te beginnen? Door sporten te zien als het zoveelste ‘moetje’ word je niet gemotiveerd om er daadwerkelijk voor te gaan. Jouw mindset vormt dus het nummer 1 focuspunt tijdens mijn personal training in Soest. Meer weten over de mogelijkheden voor personal training in de omgeving daarvan? Woon je bijvoorbeeld in Hilversum en ben je op zoek naar personal training? Ook dan begeleid ik je als personal trainer graag!

De voordelen van mijn personal training in Soest

Benieuwd wat ik jou kan opleveren? Als personal trainer weet ik precies welke oefeningen jou verder gaan helpen om jouw doelen te bereiken. Hierdoor zie je veel sneller resultaten dan wanneer je zelf van het ene apparaat in de sportschool naar de andere gaat. Ik weet precies hoe lang en hoe zwaar je bepaalde oefeningen moet uitvoeren om resultaten te boeken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de oefeningen helemaal zijn afgestemd op jouw lichaam. Hierdoor liggen blessures minder snel op de loer. Bij iedere nieuwe oefeningen geef ik een uitgebreide instructie over hoe je de oefening op juiste wijze uitvoert. Verder is het bij mij mogelijk om als aanvulling op de trainingen lessen kickboksen in Soest te volgen. Meer weten over deze combinatie met personal training in Soest? Neem gerust contact op!

Personal training Soest

Nieuwe gewoontes creëren op basis van realistische doelen

Met mijn personal training in Soest zorg ik ervoor dat jij gemotiveerd blijft om te sporten. Vaak is het zo dat wanneer je geen resultaten meer ziet, je minder motivatie hebt om door te blijven gaan. Als personal trainer zorg ik ervoor dat jij je motivatie behoudt. Dit doe ik door steeds weer nieuwe oefeningen op te zoeken waardoor je progressie blijft boeken. Niks geen saaie routines, maar een leuke mix and match van verschillende oefeningen om een nieuw personal record te behalen. Bij mij kom je de deur niet uit zonder iets geleerd te hebben en goed gezweet te hebben! Wil je aan de slag met jouw fitnessdoelen met begeleiding van professionele personal trainer? Geef je direct op voor personal training in Soest en omgeving.