Skip to content

OVER MIJ

Damian Bitter

Toen ik 11 jaar was maakte ik via vrienden kennis met Jiu Jitsu, een oosterse verdedigingssport. Het bleek dat ik talent had en al vrij snel mocht ik
mee doen met wedstrijden. Ik vond het leuk om te winnen en wilde meer. Ik ben bijna dagelijks gaan trainen, vaak 2 keer per dag.
Ik won steeds meer toernooien en je raadt het al, ik wilde nu internationaal. Nadat ik meerdere keren Nederlands kampioen geworden was werd ik
geselecteerd voor de Nederlandse selectie. Na veel en hard trainen mocht ik meedoen met internationale toernooien. Dat is een beleving op zich.

Personal training Soest

Deze toernooien heb ik een aantal jaar gedaan. Uiteindelijk met het volgende resultaat:

 

  • 5-voudig Nederlands kampioen (’14 t/m ’18)
  • 2-voudig Europees kampioen(‘16 &’17)
  • Vice wereld kampioen. (2018)

Deze resultaten heb ik alleen kunnen bereiken door keihard te trainen, discipline, goede coaching en doorzettingsvermogen. Het komt nooit vanzelf.
In 2020 heb ik de sportacademie afgerond en ben ik gediplomeerd sportinstructeur, instructeur Kickboksen en gediplomeerd voedingsdeskundige.

Sinds 1,5 jaar breng ik mijn kennis en ervaring over op mensen die op verschillende gebieden hulp of coaching nodig hebben. Ik doe dit met veel
plezier en succes.  Ik heb veel respect voor de mensen die ik begeleid. Vooral omdat menig mij benaderd en durft te zeggen dat ze het alleen niet redden.

Ik ben er voor jou, samen gaan we keihard werken om het gestelde doel te behalen.